Vakantieverhuur Nieuwpoort

Nieuwpoort, dé trendy badplaats aan de belgische kust die u alles kan bieden wat u van een vakantie aan zee verwacht!
De zee, het strand, het staketsel, de mooi aangelegde boulevard, de sfeervolle shopping straat, de gerestaureerde monumenten, de jachthaven, de vele restaurants, de natuur en de gezellige pleintjes…
Een van de grootste jachthavens van Europa vind je in Nieuwpoort. Tweeduizend plezierboten zorgen voor een indrukwekkend zicht vanop de wandel- en fietspromenade. Ook de oude stad met haar middeleeuwse architectuur is zeker een bezoekje waard wanneer u in uw appartement of vakantiehuis in Nieuwpoort verblijft!

  • Wandel- en fietspromenade
  • Shopppen aan de Westkust
  • Bezoek aan het staketsels
Nieuwpoort-wandel-en-fietspromenade.jpg

Wandel- en fietspromenade

Tussen de jachthaven en de Noordzee bevindt zich over een afstand van 2 kilometer de havengeul die u kan oversteken met een veerdienst die dagelijks klaarstaat. Langsheen de Havengeul is een fiets- en wandelpromenade aangelegd, die een perfecte verbinding vormt tussen het centrum, de Kaai en de badplaatsen. Daarmee heeft Nieuwpoort een van de mooiste stukjes wandel- en fietsroute aan de Kust.

Wandel langs de Kaai, het historische centrum en de badplaats en stop halverwege aan de uitkijktoren om te genieten van het prachtige uitzicht.

Nieuwpoort-shoppen-aan-de-Westkust.jpg

Shopppen aan de Westkust

Een wezenlijk onderdeel van een vakantie of een kort verblijf aan de kust, is zeker het shoppen. En dan zit u natuurlijk goed in Nieuwpoort. Winkelstraten als de Albert I-laan of de Lombardsijdestraat in Nieuwpoort-Bad kunnen gerust vergeleken worden met de welgekende shopping-straten in vaak veel grotere steden in het binnenland.
Houdt u het liever wat rustiger dan zullen de centrumstraten in Nieuwpoort-stad, tussen Marktplein en Kaai u zeker bevallen.

Nieuwpoort-bezoek-het-westerstaketsels.jpg

Bezoek aan het staketsels

Het Westerstaketsel, gebouwd in 1865, heeft een lengte van 490 meter, terwijl het Oosterstaketsel, uit hetzelfde jaar, 543 meter in zee steekt. Op de hoofden dragen zij een signaallantaarn en een misthoorn, ze lijken op vuurtorens in miniatuur. Deze twee staketsels vormen een grote attractie en is een trekpleister voor toeristen aan de kust. Een bezoek hieraan mag dus zeker niet ontbreken tijdens uw vakantie in Nieuwpoort!

Verblijf op het vakantiedomein Ysermonde Nieuwpoort

Op zoek naar een betaalbaar vakantiehuis met parking voor een lange vakantie of een weekendje uit? Dan bent u op vakantiedomein Ysermonde te Nieuwpoort aan het juiste adres. Zo kan u er in alle rust genieten van de gezonde zeelucht en de vele ontspanningsmogelijkheden. ERA Servimo verhuurt er een 50-tal vakantiehuizen van 2 tot 5 slaapkamers.
Het domein is centraal gelegen aan de Belgische westkust en is de ideale uitvalbasis voor kust en hinterland (Koksijde, Oostende, Knokke, Brugge, Frankrijk...). Ook ligt het op 10 min. wandelafstand van de havengeul met zijn prachtige promenade en op 1 km van het centrum van Nieuwpoort en de Zeedijk.

Praktische info voor uw vakantie in Domein Ysermonde
  • Prijzen: normaal verbruik (incl.), eindschoonmaak is verplicht en wordt met de waarborg verrekend.
  • Periodes: vakantieperiode (= Hemelvaart, Pinksteren, Krokus-herfst, Pasen, Kerst en Nieuwjaar), weekend, midweek, 1-2-3-4 weken (vrijdag-vrijdag) of langer.