Je eigendom aan de Belgische kust zorgeloos verhuren?

SERVIMO HOLIDAYS is een lokaal familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring en expertise. We beschikken over het grootste aanbod vakantiewoningen, - villa’s, en - appartementen aan de Belgische kust (van De Panne tot in Knokke-Heist). Als onderdeel van vastgoedkantoor ERA SERVIMO bestaat SERVIMO HOLIDAYS uit een team van 12 lokale vakantieverhuur-specialisten
in 8 kantoren. Ons team staat u altijd persoonlijk te woord voor alle vragen. U vindt bij ons altijd een aanspreekpunt. Dat geldt uiteraard ook voor de huurders.

Extra opbrengst halen uit je eigendom aan zee? Je tweede verblijf aan de Belgische kust zorgeloos verhuren? SERVIMO HOLIDAYS bepaalt een juiste prijs-kwaliteit voor een maximale rendement te behalen! Lees vlug verder of neem vandaag nog contact met ons op en ontdek onze vele voordelen 👇

<< Contacteer ons >>

  • Totale ontzorging
  • Maximale opbrengst
  • Online eigenaarsportaal
kantoor era servimo wenduine

HOOFDKANTOOR AAN DE KUST

Veel badplaatsen hebben hun eigen vertrouwde kantoor. Of je nu overweegt om jouw vakantiewoning in De Panne, Sint-Idesbald, Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort, Wenduine, Blankenberge of Knokke te verhuren, ons netwerk strekt zich uit over de volledige kustlijn. Bij SERVIMO HOLIDAYS kan je altijd terecht ongeacht of je nu jouw vakantiewoning wilt verhuren in een van onze vestigingen of elders aan de Belgische kust.

Wat ons onderscheidt, is dat al onze medewerkers lokaal geworteld zijn. We zijn opgegroeid aan de kust en kennen deze als onze broekzak. Of het nu gaat om het vinden van de beste huurders voor uw vakantiewoning, het bepalen van de juiste prijsstrategie of het bieden van deskundig advies over het onderhoud van uw pand, wij staan altijd klaar om u te helpen!

Met een diepgaande kennis van de lokale markt en een uitgebreid netwerk van potentiële huurders, kunnen wij jouw vakantiewoning optimaal in de markt zetten. We begrijpen dat elke verhuurder unieke behoeften heeft, daarom passen we onze aanpak aan uw specifieke situatie aan, of u nu het hele jaar door of alleen tijdens bepaalde seizoenen wilt verhuren

Kaart_SERVIMO_2023_volledige kust_SH

servimoholidays dames strandvakantie belgische kust

ONZE BESTEMMINGEN

DE PANNE

In De Panne, waar zandstranden samenkomen met levendige boulevards en natuurpracht, vormen we samen een gemeenschap van gastvrijheid en ontdekking. Jouw tweede thuis kan een toevluchtsoord worden voor reizigers die op zoek zijn naar ontspanning en avontuur aan de Belgische kust.

SINT-IDESBALD

Sint-Idesbald, doordrenkt van geschiedenis en omgeven door de rustgevende zee, biedt een perfect verblijf voor diegenen die op zoek zijn naar een vleugje charme en sereniteit. Jouw vakantiewoning kan het startpunt zijn voor onvergetelijke herinneringen en ontdekkingen aan de kust.

KOKSIJDE

Koksijde, met zijn unieke sfeer en natuurlijke pracht, belooft gasten een betoverend verblijf vol rust en mogelijkheden tot verkenning. 

OOSTDUINKERKE

Word een gastheer op ons platform en laat anderen kennismaken met de gastvrijheid en prachtige omgeving van Oostduinkerke. Samen kunnen we reizigers een betoverende vakantie bezorgen en hen laten genieten van de bijzondere sfeer van deze badplaats.

NIEUWPOORT

Als trotse eigenaar van een vakantieverblijf in Nieuwpoort, nodigen we je uit om deel uit te maken SERVIMO HOLIDAYS en jouw stukje paradijs te delen. Verwelkom gasten in deze betoverende badplaats, waar geschiedenis en zeepracht samenkomen. Jouw gasten wachten op een onvergetelijke Nieuwpoort-ervaring!

DOMEIN YSERMONDE in Nieuwpoort

servimoholidays surfers oostende golfsurfen

WENDUINE

Laat u inspireren door de charme van Wenduine, waar de zee en natuurlijke schoonheid harmonieus samenkomen. Verhuur jouw vakantieaccommodatie en deel deze idyllische kustbestemming met reizigers. Wenduine wacht op ontdekking - jouw gasten zullen een onvergetelijke tijd beleven!

BLANKENBERGE

Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde vakantiehuizen in het hart van Blankenberge. Met onze gevarieerde selectie bieden we gasten de perfecte uitvalsbasis om deze bruisende badplaats te verkennen.

ZEEBRUGGE

Vakantieverhuur in Zeebrugge, de haven van rust aan de Belgische kust. Als de perfecte combinatie van havenpracht en kalmte, bieden onze accommodaties gasten een serene toevlucht. Ervaar de authentieke charme van Zeebrugge.

KNOKKE-HEIST

Laat jouw uniek vakantiehuis in Knokke-Heist nog meer schitteren via SERVIMO HOLIDAYS. Verhuur jouw stukje paradijs aan liefhebbers van luxe, comfort en strandgenot. Laat jouw huurders genieten van de klasse en charme van Knokke-Heist.

TOTALE ONTZORGING: EEN BEGELEIDING VAN A TOT Z!

DE VOORDELEN VOOR ALS EIGENAAR?

Wij werken met een flexibele verhuurformule die zorgt dat de vakantiewoning optimaal verhuurd kan worden:

  • Verblijven vanaf 3 nachten, 1 / 2 / 3 / 4 we(e)k(en) of meer: aankomst op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (aankomst op woensdag en zondag is met uitzondering mogelijk).
  • Een warm ontvangst van de huurders in het lokale ERA SERVIMO HOLIDAYS kantoor. De huurders kunnen de sleutels vanaf 16u komen afhalen en dienen deze de laatste dag tegen 10u binnen te brengen.
  • Je krijgt 2 keer per jaar een gedetailleerde afrekening die u ook in u jouw My Servimo Account kan bekijken. Je kan ook altijd een voorschot aanvragen tijdens het jaar.
  • Dagelijks bereikbaar voor vragen of problemen voor de huurders.
servimoholidays zorgeloos huren aan zee vicky kust

DIENST VOOR VERHUUR

Voor de aankomst van de huurder zorgt ons team voor een controle zodat u volledig wordt ontzorgd:
  • Vooraf kwaliteitscontrole: garantie op netheid en eventueel een opfrissing van de woning.
  • Opname van de meterstanden gas en elektriciteit.
  • Het aanzetten van de elektriciteit, verwarming, koelkast en vriezer. Controle van digitale TV en WIFI.

DIENST NA VERHUUR VERZEKERD

Na het vertrek van de huurder gaat er een medewerker controleren of er geen schade is aan de vakantiewoning. Daarna wordt de vakantiewoning door een externe firma schoongemaakt. Voor en na de verhuring wordt geen inventaris opgemaakt. Wij hebben de ervaring dat, als u als eigenaar een inventaris goed zichtbaar in de vakantiewoning legt, de huurders deze controle meestal spontaan zullen uitvoeren.

INTERNE DEPANNAGEDIENST

Wij bieden eveneens een interne depannagedienst aan. Er kan op elk ogenblik een persoon tussenkomen die het merendeel van de problemen kan oplossen.Onze permanentiedienst werkt 7 op 7, 24 uur op 24, wij zijn dus altijd bereikbaar indien nodig.

DE JUISTE PRIJS-KWALITEITSBEPALING VOOR EEN MAXIMALE OPBRENGST!

Het verhuren van vakantiewoningen aan de kust kan een lucratieve onderneming zijn. Of u nu een vakantiewoning, appartement of villa bezit, wij maken van uw vakantieverhuur aan de kust een succes!

INDIVIDUELE BEGELEIDING EN MAXIMAAL RENDEMENT

Bij ons bent u zeker van een goed evenwicht tussen prijs en kwaliteit. Op grond van jarenlange ervaring helpt SERVIMO HOLIDAYS om een correcte huurprijs te bepalen. Deze prijs wordt nauwkeurig vastgelegd om te beantwoorden aan de vraag en een optimaal rendement te garanderen.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

servimoholidays verhuurpartner sint idesbald emilie collard

INTENSIEVE ON- EN OFFLINE PROMOTIE

SERVIMO HOLIDAYS heeft intern een marketeer in dienst die zich voltijds bezig houdt met uw vakantiewoning onder de aandacht te brengen en de boekingen te stimuleren via on- en offline kanalen: een aantrekkelijke website, advertenties in klassieke media, Google advertising, sociale media,...

Meer info >>