Voordelen & praktische informatie

Voordelen SERVIMOHOLIDAYS

Kiest u voor een volgende vakantie voor een vakantiehuis aan zee?

Met een ruim aanbod in vakantieverhuur aan Heel de Kust , gespreid over Koksijde, Oostduinkerke, Ysermonde Nieuwpoort én St Idesbald, De Panne, Wenduine en Blankenberge  verzekeren wij u dat u bij ons vindt wat u zoekt voor uw ideale vakantie.
Zo staan dagelijks 11 medewerkers en een eigen hersteldienst (te bereiken 7 dagen op 7, 24 uur op 24) voor u klaar.

Uw vakantie aan zee met ERA Servimo brengt echter nog voordelen met zich mee. Zo is het verbruik in de prijzen (in normale omstandigheden) inbegrepen. Ook ontvangt u korting op de huurprijs voor huurperiodes langer dan een week.

Als erkend vakantieverhuurkantoor kunnen wij u bij aankomst voordelige parkeerkaarten aanbieden in zowel Sint Idesbald, Koksijde als Oostduinkerke. Op vakantiedomein Ysermonde Nieuwpoort is de parking reeds inbegrepen in uw verblijf.

Neem contact met ons op en maak een afspraak om enkele huizen of appartementen te bezichtigen en aan uw smaak af te toetsen. Hoe vroeger u boekt, hoe ruimer uw keuze!

Kantoor St Idesbald en De Panne: T 058 51 92 95 
Kantoor Koksijde: T 058 51 23 23 
Kantoor Oostduinkerke: T 058 53 37 40 
Kantoor Nieuwpoort en  Ysermonde: T  058 23 58 28
Kantoor Wenduine: T 050 42 42 24
Kantoor Blankenberge: T 050 42 43 10

Praktische informatie

Prijzen: ALLES INBEGREPEN* verbruik *, service

  • behalve:  waarborg, opkuis, verbruik * (elektriciteit en verwarming) als abnormaal hoog verbruik is en  vanaf  meer dan 2 weken in de wintermaanden.
  • bij reservering van een vakantiehuis op domein Ysermonde Nieuwpoort is er een verplichte eindschoonmaak.
  • Annulatieverzekering afzonderlijk te nemen
  • Weekend: vrijdag - maandag / reservaties mogelijk heel jaar door, behalve tijdens de schoolvakanties en Juli - Augustus  vanaf 8 weken voor aankomst
  • Midweek: maandag - vrijdag / reservaties mogelijk heel jaar door, behalve tijdens de schoolvakanties en Juli - Augustus  vanaf 8 weken voor aankomst
  • Week: vrijdag - vrijdag, 1-2-3-4 weken of langer
  • Keuze vakantieperiode = Hemelvaart, Pinksteren, Krokus-herfst, Pasen, Kerst en Nieuwjaar en 6 Wintermaanden

    *het verbruik tijdens de zomermaanden ( April tot September) is inclusief voor alle periodes tot 4 weken met een bepaalde forfaits  (vraag ons de condities ) - ( boven 4 weken is volgens de tellers bij aankomst en vertrek) en in de winter (Oktober tot Maart) ook inclusief voor alle periodes tot 2 weken met een bepaalde forfaits ( vraag ons de condities ) - ( boven 2 weken is volgens de tellers bij aankomst en vertrek)

Alle Accomodaties zijn volledig ingericht met een uitgeruste keuken, eetgerei en dekens voor het aantal personen dat voor het huisje bestemd is.

Beddengoed moet door de huurders worden meegebracht.

We hebben ook een ruim aanbod aan garages en parkeerplaatsen, altijd binnen handbereik van uw vakantie aan zee.

Ontdek de voordelen van het huren van een vakantiewoning of een vakantiehuis aan zee bij ERA Servimo