Voordelen & praktische informatie

Voordelen SERVIMOHOLIDAYS

Kiest u voor een volgende vakantie voor een vakantiehuis aan zee?

Met een ruim aanbod in vakantieverhuur aan de Westkust, gespreid over Koksijde, Oostduinkerke, Ysermonde Nieuwpoort én St Idesbald, verzekeren wij u dat u bij ons vindt wat u zoekt voor uw ideale vakantie. Zo staan dagelijks acht medewerkers en een eigen hersteldienst (te bereiken 7 dagen op 7, 24 uur op 24) voor u klaar.

Uw vakantie aan zee met ERA Servimo brengt echter nog voordelen met zich mee. Zo is het verbruik in de prijzen (in normale omstandigheden) inbegrepen. Ook ontvangt u korting op de huurprijs voor huurperiodes langer dan een week.

Als erkend vakantieverhuurkantoor kunnen wij u bij aankomst voordelige parkeerkaarten aanbieden in zowel Sint Idesbald, Koksijde als Oostduinkerke. Op vakantiedomein Ysermonde Nieuwpoort is de parking reeds inbegrepen in uw verblijf.

Neem contact met ons op en maak een afspraak om enkele huizen of appartementen te bezichtigen en aan uw smaak af te toetsen. Hoe vroeger u boekt, hoe ruimer uw keuze!

Bureau St Idesbald: T 058 51 92 95 
Bureau Koksijde: T 058 51 23 23 
Bureau Oostduinkerke: T 058 53 37 40 
Bureau Ysermonde Nieuwpoort: T  058 23 58 28
Bezoek eveneens ons actueel aanbod Herverkoop, Nieuwbouw en Jaarverhuur op www.era.be/servimo

Praktische informatie

 • Prijzen: ALLES INBEGREPEN* verbruik, service
  • behalve: abnormaal hoog verbruik, waarborg, opkuis, verbruik (elektriciteit en verwarming) vanaf 3 weken in de wintermaanden (oktober tot maart).
  • bij reservering van een vakantiehuis op domein Ysermonde Nieuwpoort is er een verplichte eindschoonmaak via verrekening van de waarborg
  • Annulatieverzekering afzonderlijk te nemen
 • Weekend: vrijdag - maandag, reservaties vanaf 3 weken voor aankomst
 • Midweek: maandag - vrijdag, reservaties vanaf 4 weken voor aankomst
 • Week: vrijdag - vrijdag, 1-2-3-4 weken of langer
 • Keuze vakantieperiode = Hemelvaart, Pinksteren, Krokus-herfst, Pasen, Kerst en Nieuwjaar en 6 Wintermaanden

Voor huurperiodes langer dan 1 week is er korting verrekend in de huurprijzen.

Alle vakantiewoningen zijn volledig gemeubeld voorzien van een ingerichte keuken, eetgerei en dekens voor het aantal personen dat voor de woning bestemd is. Linnengoed dient door de huurders meegebracht te worden.

Wij hebben eveneens een groot aanbod garages en parkings die telkens in de directe omgeving van uw vakantiews aan zee gelegen zijn.

Ontdek de voordelen van een appartement of vakantiehuis huren aan zee met ERA Servimo