IN-HOUSE MARKETINGEXPERTISE

Het verhuren van uw vakantiewoning is een belangrijke beslissing. SERVIMO HOLIDAYS begrijpt dat je de best mogelijke resultaten wilt behalen, namelijk een maximale verhuur tegen een correcte prijs. Daarom hebben we een toegewijde marketeer in dienst die zich volledig en full-time richt op het onder de aandacht brengen van je vakantiewoning en het stimuleren van boekingen via diverse kanalen, zowel online als offline.

  • Professionele Branding
  • Maandelingse E-mailings
  • Intensieve Social Media Advertising
Foto-54.jpg

Wat mag je van ons verwachten?

Met onze uitgebreide marketingstrategieën zorgen we ervoor dat jouw vakantiewoning optimaal zichtbaar is voor potentiële huurders. Via onze aantrekkelijke website, advertenties in klassieke media, Google en sociale media advertising zorgen we ervoor dat jouw vakantieverblijf de aandacht krijgt die het verdient. Bij SERVIMO HOLIDAYS bieden we een volledig pakket aan marketingdiensten, waaronder professionele branding, informatieve brochures voor huurders, leuke wedstrijden en marketingcampagnes & events. Bovendien voorzien we jouw verblijf van een affiche om de visibiliteit in het straatbeeld te vergroten.

We sturen ook maandelijks meerdere e-mailings naar ons klantenbestand van maar liefst 15.000 actieve huurders, waardoor we de boekingen bevorderen. Onze klanten komen niet alleen uit België, maar ook uit andere delen van Europa en zelfs andere continenten weten de weg naar de Belgische kust via SERVIMO HOLIDAYS te vinden.

22.000 websitebezoekers per maand!

In 2023 trok onze website servimoholidays.be gemiddeld 22.000 bezoekers per maand aan.

SEA

Betalende advertenties op relevante zoekwoorden.

Bij Servimo Holidays streven we ernaar om uw vakantiewoningen zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te laten verschijnen. Daarom investeren we maandelijks een aanzienlijk bedrag in SEA (Search Engine Advertising). Met deze intensieve SEA-campagnes willen we ervoor zorgen dat uw vakantiewoningen de aandacht krijgen die ze verdienen en dat potentiële huurders ze gemakkelijk kunnen vinden.

SEO

Organische resultaten. SEO geoptimaliseerde publiciteitstekst voor elke vakantiewoning.

60%

van de surfers op SERVIMO HOLIDAYS komt via Google.

postkaartje.png

Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat jouw vakantiewoning zo efficiënt mogelijk wordt verhuurd, tegen de juiste prijs aan de hand van de bete marketingstrategie. Neem vandaag contact met ons op indien je vragen hebt of als je persoonlijk wil ontdekken hoe wij je kunnen helpen om het maximale uit uw vakantiewoning te halen!

Contacteer ons!

Follow us on social media!

Social media