WAAROM KIEZEN VOOR SERVIMO HOLIDAYS?

Droom je ook van een vakantie aan onze mooie Belgische kust? Dan ben je hier aan het juiste adres.

SERVIMO HOLIDAYS is een lokaal familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring en expertise. We beschikken over het grootste aanbod voor een onvergetelijke vakantie met je familie, vrienden, gezin of partner. Van een betaalbare vakantiewoning tot een luxueus appartement op een unieke locatie: er is voor elk wat wils.

ONTDEK ONS AANBOD
Byblos B3 11 0302 (12).jpg

Totale ontzorging, daarom SERVIMO HOLIDAYS

Als onderdeel van vastgoedkantoor ERA SERVIMO bestaat SERVIMO HOLIDAYS uit een team van 12 lokale vakantieverhuur-specialisten in 8 kantoren. Zij zorgen voor een voortdurende kwaliteitscontrole zodat je ontzorgd wordt en volledig kan genieten van je verblijf.

  • Vooraf kwaliteitscontrole: garantie op netheid
  • Elektriciteit, verwarming, koelkast en vriezer aan
  • Warme ontvangst voor de huurder(s) in het lokale ERA kantoor voor de overdracht van de sleutels
  • Bij vertrek opnieuw kwaliteitscontrole of inschakelen van de gevraagde schoonmaakdienst
  • Dagelijks bereikbaar bij vragen of problemen

wist je dat...

…maar liefst 80% van onze klanten opnieuw boekt bij SERVIMO HOLIDAYS? Met een tevredenheidsscore van 9,2/10 zien we bovendien een stijging in het aantal boekingen voor vakanties aan onze Belgische kust. En dat vinden wij niet meer dan normaal. Onze prijzen zijn steeds inclusief verbruik waardoor je volop kan genieten van een kwalitatieve vakantie!

  • 700+ woningen verhuurd per week
  • 4.000+ boekingen per jaar
  • 80% boekt opnieuw 

alleen maar lachtende gezichten

9,2

Een topvakantie met alles erop en eraan! Vicky van SERVIMO HOLIDAYS Wenduine heeft ons warm onthaald. We voldoen ons verwend en hebben enorm genoten van alle service! Dit was ons derde bezoek!
2 juli 2022 Ria D.
Banner locaties.png

WIL JIJ OOK VERHUREN aan de belgische kust?

Wil je je appartement of woning aan de kust verhuren? Ook als verhuurder hoef je je dankzij SERVIMO HOLIDAYS geen zorgen te maken, integendeel. Ben je benieuwd naar onze werking? 

MEER INFO